Friday, August 5, 2016

455. Sila Singgah.


Saja nak bagitau kat korang, kalau korang ada di area Pasir Puteh, Kelantan atau Besut, Terengganu dan nak cari kerepok lekor, bolehlah pergi kat kedai ni.


Seriously keropok kat kedai ni sangat-sangat sedap. Sorry kalau tak berapa nampak. Kedai ni terletak di antara jalan Pasir Puteh ke Besut. Dalam kawasan Tok Bali tu rasanya. Aku tak berapa pasti.

Selain keropok, kedai ini ada jugak jual sata goreng yang mana sata ni dibalut macam popia tu dan digoreng. Not bad at all.

NotaKaki : Esok nak pergi Sintok dah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...