Tuesday, August 2, 2016

454. Same Old, Same Old.


Masalah lama yang sentiasa berulang-ulang. Aku tak tahu apa masalah, tapi setiap sem pasti akan terjadi. Masa minggu add drop dan masa check result. Mesti akan ada masalah takleh nak access.

Ya, biasala tak ramai yang try access, yang ni ramai. Jadinya baru nak buat itu buat ini untuk perbaik dan lepas beberapa tempoh baru boleh access. Jumlah pelajar bukan berbeza sampai satu juta untuk setiap sem, tapi entah.

Dan yang paling best, YDP menggunakan perkataan BIASALAH, nak marah-marah buat apa. He really good in doing his job but bila dia kata camtu, aku kecewa. Dan ada beberapa pelajar yang mula bagi cadangan seperti bagi result ke email student atau biar berperingkat untuk di access. Ini pun cadangan yang bagus.

Harap ada yang mula buka minda untuk terima cadangan-cadangan mereka yang mana ada beberapa universiti di Malaysia yang dah buat which is good. Dah ada satu benchmark untuk bermula.

Dah, aku nak rest. Harap bangun boleh pergi jogging.

NotaKaki : Become nescafe addicted.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...