Tuesday, August 2, 2016

453. Terima Kasih Tuhan.


Alhamdullilah, terus menerus tuhan tolong aku. Aku betul-betul terkejut bila tengok result sem lepas aku.

Ya, sem lepas sem yang baru start mencabar pada aku. Aku tak didedahkan dari dulu lagi. Apa yang aku takut, semua lepas.

Takdela dapat dekan macam orang lain, result pun jauh dari dekan tapi still alhamdullilah. Pointer aku masih atas 3.00 dan mula berkurang tapi ianya seperti diperkatakan dari dulu, aku bersyukur sebab takde fail.

Aku ingat sem depan nak try tukar cara study la.

NotaKaki : Reyling, Sisling and Nae Salang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...