Tuesday, June 2, 2015

373. Selamat Hari Keluar Perut Mak!


Semalam hari jadi kau, tapi aku tak wish pun. Ye, agak ego sikit. Tapi takpelah, better macam tu. Masing-masing dah ada kehidupan masing-masing kan?

Aku wish kat sini cukuplah, kalau kau baca lagi blog aku ni, kau dapatlah wish kau ni. Kalau tak, biarlah wish aku ni terawang-awang di internet. Ok, ayat ntah apa-apa.

Selamat Hari Jadi yang ke 27. Haha, dah tua. Maaf untuk segalanya.

Ok bye

NotaKaki : Kita dapat 4 daripada 10 yang dihajati pun sudah mencukupi dan sudah dikira untung berbanding rakan-rakan kita yang hidup dalam kesusahan. Pada mereka, 1 pun belum tentu dapat. Bersyukurlah.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...