Wednesday, September 24, 2014

291. Muzik Video Hari Ini - Patah Seribu oleh Shila Amzah


Entah aku pernah kongsi ke tak. Biar la lagu lama pun. Dah aku rasa sedap je telinga aku dengar.

NotaKaki : Nak habis dah.

Monday, September 22, 2014

290. Gembira

Aku start tanpa tajuk. Gila payah nak mikir tajuk ni.

Seperti bulan yang sudah, aku dua bulan ni tolong pakcik aku. More to support his moral.

And

Adik lelaki aku dah bertunang. Tahniah. Semoga ke jinjang pelamin.

Dan juga

Dua sepupu aku sudah berkahwin. Tahniah juga.

Ianya berlaku dalam dua bulan ini. Memang penat. Bergerak ke sana sini. Melaka, rawang, klang, sri kembangan dan rawang. Orang kata memang pack la calendar aku.

Sampaikan aku masih tak sempat nak melawat kawan aku yang baru dapat baby. Not really baru sebab dah lebih sebulan. Tahniah ye Puan Aishah.

Insyallah hujung bulan ni aku balik ke Kota Bharu balik.

NotaKaki : Doa yang terbaik untuk semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...