Wednesday, April 16, 2014

266. Pengganti.


Saja nak cerita kat korang, dah seminggu aku ada kat KL ni. Tolong pakcik aku kejap. Pekerja dia berhenti. Pakcik aku ni ada buka syarikat cleaning services dan dalam masa yang jual peralatan pembersihan dan jug dalam masa yang sama ada buat insurans kecil-kecilan.

Jadinya, kalau takde kerani ni payah la sikit. Aku ni dok tolong dia sampai ada kerani baru masuk la. Kerja dia senang je. Ada orang datang, bukak resit je. Buat insurans pun tak payah kalau kita tak buat apa-apa silap.

Yang tak bestnya, aku lapar ni. Takde orang kat office. Semua pergi keluar ke site kot. Camne aku nak beli roti ke apa ni? Payah betul bila lapar.

NotaKaki : Ada cerita best tak malam ni?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...