Sunday, November 10, 2013

237. Orang-orang kelantan memang power!


Kenapa aku bagi statement gitu?

Korang bayangkan la ye, sepanjang perjalanan dari rumah aku kat Kampung Mentuan hingga ke Beris dan patah balik. Aku boleh kira dengan jari berapa orang je yang pakai helmet masa bawak motor.

Seriusly, kepala dorang-dorang ni memang power nak mampus. Aku memang tabik spring la kat dorang-dorang ni. Baik dari muda sampai ke tua sama sahaja. Tak kisah la dorang ni nak pergi mana-mana. Sama sahaja.

Aku tak nafikan yang masa aku berdarah muda sikit suatu ketika dahulu pun berperangai sebegitu rupa tapi jarak perjalanan aku takdelah sejauh mereka-mereka semua itu. Korang boleh try google sendiri kalau nak tau bertapa jauh perjalanan aku tadi. Mereka-mereka ni ada antaranya yang bergerak sama dengan aku.  Korang bayangkan la kan power tak mereka-mereka ini kan.

Ahh, ayat aku dah serupa wank. Baik aku berhenti.

NotaKaki : Dua hari berjalan lancar.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...