Monday, August 26, 2013

224. Nothing Good Happen After 2AM


Amboi. Bukan main kau punya tajuk kan. Sebenarnya tajuk tu aku ambil daripada sitcom 'How I Meet Your Mother'. Aku tak ingat season dan episod berapa.

Apa yang aku nak fokuskan kat sini ialah, betul kan? Cuba korang fikir-fikirkan. Benda yang buruk selalunya jadi time-time tu la. Kan masa tu ramai yang dah tidur.

Nasihat aku, sila balik awal. Kecuali korang nak lepak dengan kawan yang lama gila tak jumpa ke, kawan baik korang ke. Cuma lepaklah kat tempat yang ramai orang. Cuma, tempat ramai ni selamat ke ek? Hmmm..

NotaKaki : Sedih woi!

7 comments:

  1. apesal woi? kau kua malam ada jadi hal ke?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. yesss! couldnt agree more. HIMYM~ suka tgk cite tuu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, next month nak keluar season baru dah..sila lah layan..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...