Thursday, June 13, 2013

206. PS4


Saja nak cerita kat korang yang Sony dah tunjuk speksifikasi dan bentuk PS4 yang tak silap dikatakan akan keluar tahun ini jugak. Cuma mungkin kat pasaran US, UK dan Europe. Mungkin jugak pasaran Jepun. Tak pasti.

Harga untuk pasaran sana kalau convert ke duit Ringgit Malaysia dalam lingkungan RM1,300. Orait la tu kalau ada yang nak bagi hadiah birthday aku kan.

So bentuk dia macam mana?

PS4
Amacam? Mantap kan?hehe

Aku peduli apa orang nak kata macam budak-budak ke tak matang ke apa. Kalau ada pun just untuk release kan tension sahaja. Haha!

Sumber gambar : Yahoo Games

NotaKaki : Seminggu dah ni. Adoi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...