Wednesday, May 15, 2013

201. Dia ke? (Spoiler Alert)




Siapa kat sini tengok Sitcom "How I Met Your Mother?"? Sitcom ni pada aku adalah pengganti kepada sitcom "Friends" yang pernah popular satu ketika dahulu.

Sitcom ni berkisah seorang lelaki bernama Ted Mosby yang cari pasangan sejati dan kononnya tengah menceritakan kisah dia jumpa pasangan sejati dia kat anak-anak dia.



Pada aku, sitcom yang patut layan. Kalau korang nak tahu, sitcom ni ada satu rahsia besar iaitu sejak dari season 1 sampai sekarang tak pernah tunjuk langsung muka pasangan sejati dia tu.

Dan akhirnya finale untuk season 8 ni dorang tunjuk gak. Gila meremang gak aku tengok. Teruja siot. Haha. Penangan sitcom ni sampaikan aku dengan abang aku yang sulung pun boleh buat jadi topik berborak. Power tak power sitcom ni. Dan yang tak boleh blah keluar dengan berita dalam Hot FM.

Gila betul aku dengar berita ni kat situ. Power! So kepada yang tak tahu ni la muka THE MOTHER tu.


Masa aku tengok mula-mula macam biasa-biasa je. Tapi bila google balik. Cantik jugak. Hehe



Cuma dorang tak confirmkan lagi betul ke tak. Orang yang buat sitcom ni pun gila gak, kena-kena boleh ubah pulak mana nak tahu. Sekarang ni dorang just guna nama "The Girl with Yellow Umbrella". Kalau korang tengok sitcom ni akan tahu la maksud dia.

So, kalau nak tahu betul ke tak, kena la tunggu lagi. Lepas ni season 9 yang dah confirm season yang terakhir untuk sitcom ni.

By the way, bila la Malaysia akan ada sitcom-sitcom yang macam ni. Bersambung bertahun-tahun dan tak boring. Banyak yang mula-mula best, lama-lama jadi hmmmm. Ntah la.

NotaKaki : Unifi ooo unifi. Janganlah buat masalah lagi.

1 comment:

  1. These include countries like China, England, and Europe and of course the United States.
    The e - Bay phenomenon that exemplifies e-commerce has not stopped its growth yet.
    Your main job will be to act as a business consultant
    to your franchisees and help them succeed
    in their own business.

    Here is my blog ... garcinia cambogia extract
    ()

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...