Friday, March 22, 2013

192. Apa kata kalau....


Google takde?

Pernah tak korang terfikir? Adik saudara aku lah kongsi gambar kat FB.



Yang tak boleh blah siap ada yang buat page fb tu

"What if there was no Google" "I Don't know, Google it"

bertapa besarnya kesan Google kepada dunia sejagat. Sebelum ni mana ada orang sebut
kau yahoo la, kau msn la ataupun yang baru punya kau bing la. Tak ada.

So, berterima kasih la sikit kat Google lepas korang buat assignment ke apa-apa ke kan.
NotaKaki : Esok mahu buat apa ek?

4 comments:

  1. kalo xde google jwbnye x siap la assignment..hahah

    ReplyDelete
  2. oit2.. hantar email ke google kalau nak kat terima kasih..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...