Monday, March 18, 2013

189. Apa masalah sebenar?


Tadi aku dengan wank singgah Stadium Shah Alam tengok friendly game antara Malaysia dengan Arab Saudi. Malaysia kena 4 gol dan bagi sebijik je ke Arab Saudi.

Lepas game tu, wank tanya aku "Apesal tak bagi first team je main dari awal?"

agak-agak korang kenapa ek? Kalau boleh takde yang kata EKSPERIMEN. Itu jawapan tahi daripada seorang yang tahi.

Sekian.

NotaKaki : Tiga minggu berturut-turut badan gua penat!

2 comments:

  1. bola malaysia? upside down. tataw nak cakap apa. sama macam badminton

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...