Wednesday, December 5, 2012

166. Harimau Malaya VS Gajah Putih

Masalah ni. Ahad ni Malaysia lawan Thailand untuk separuh akhir pertama Piala AFF 2012. Aku tengah cari geng nak layan. Member yang biasa aku pergi sekali, Wank balik kampung la pulak. Aniq pulak tak tahu nak korek tabung mana. Spekiebesaq pulak kata tak pergi gak. Member lain? Dari first game aku ajak, semua perli aku. Siap tanya ada Jom Heboh ke.

Ye, mungkin dia main-main. Tapi aku je yang sensitif lebih. Sila letak tangan di bahu, mata ke atas sekarang. Hahahaha!

Kalau aku tak pergi, Malaysia akan kekurangan satu penyokong. Bahaya wooooo.. Poyo tak ayat aku?

Nanti nak kena cari lagi siapa nak pergi. Lagipun syok gila layan bola kat stadium, lagi-lagi kalau stadium tu penuh. Nak best lagi kalau menang pulak game tu. Perghh. Mantap.



NotaKaki : Pisang sangat sedap dimakan.

2 comments:

  1. pi je la sorang. pi lewat sikit. untung2 dok sebelah gadis

    ReplyDelete
  2. kemain sebelah gadis. hari tu senyap macam batu je.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...