Wednesday, November 28, 2012

163. Gegarkan Stadium Bukit Jalil Sabtu ni






Korang tengok tak game tadi? Menang weh pada yang tak tengok. Hehe. 4-1 lawan Laos. Jaringan oleh Safiq Rahim, Safee Sali, Wan Zack Haikal dan Khyril Muhymeen.

Safiq Rahim
Safee Sali
Wan Zack Haikal
Khyril Muhymeen
So, kalau tak sure tu. Malaysia wajib menang kalau nak ke suku akhir. Kalau seri, payah sikit. Kalau kalah pun payah gak.

Untuk mudahkan cerita kat sini, Malaysia a.k.a HARIMAU MALAYA perlu menang.

Kalau nak Harimau Malaya menang, kita sebagai penyokong harus turun ke stadium sabtu ini. Jangan bagi alasan apa-apa. Simpan duit nak pergi Pekan Frinjan la, tunggu masuk semi final la, mak suruh teman sepupu datang rumah la, duduk jauhla, tunggu menang dengan Singapore dulu la dan apa-apa la.

Kita kena pastikan yang Harimau Malaya MENGAUMMMMMM!

AAUUUUMMMMMMM!!!!!!!!
NotaKaki : Semangat sikit nak tengok.

8 comments:

  1. kita kena kejut Harimau tu kalau tak bangun. Hehe

    ReplyDelete
  2. kalau aku tengok mesti kalah, kalau tak tengok menang pulak..adoyay

    ReplyDelete
  3. kiranya kau jangan tengok sampai abis. bila dah abis, kau tengok ulangan je.haha

    ReplyDelete
  4. Safee finishing macam haram, boh goal selebrate macam dah bok sebelas goal. syafiq rahim katanya pasing macam player polisas u23. yang aku nampak syok, khyril muhaimin, s kunalan, aidil. tiga-tiga player ni rajin, main untuk goal, tak respek lawan. resemble malaysia. gogoharimaumalaya.

    ReplyDelete
  5. kalau kau perasan, Wan Zack n Mahali antara huru haranya Laos haritu. Tapi Mahali gak antara punya defend Malaysia huru hara aritu sikit.

    ReplyDelete
  6. Mampos KAu Malaysia KAlah Sama Singapura 3-0

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...