Sunday, October 21, 2012

147. The Red Warrior JUARA!

Biar la orang nak kata lambat update ke apa. Saja nak bagitahu yang tak tahu, masa Kelantan menang piala ketiga untuk tahun ini iaitu Piala Malaysia, aku ada dalam stadium shah alam tu. Gol je aku jerit, tak gol aku tepuk tangan. Ref bangang, aku senyum. Orang boo PRESIDEN FAM, aku pun boo gak. Memang syok walaupun penat. 12 jam woi kat area stadium shah alam saja. Ini kes pakcik aku nak pergi awal r ni.

Ok. itu saja. Haha.

NotaKaki : Komputer aku ni, kalau nak buat hal pun tunggulah aku ada banyak duit. aiyo!

4 comments:

  1. aku tak sempat nak pegi..lepak depan tv la..game ni memang dramatik giler..saling berbalas serangan..misi untuk double treble pulak..haha

    ReplyDelete
  2. lidi. buat masa sekarang memang hebat. :)

    Sephia. Terpaksa sebab ikut orang. huhu

    Nick. Semoga berjaya lagi tahun depan.hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...