Monday, October 15, 2012

143. 2GB B Series MP3 WALKMAN (Red)



Yang warna merah tu la aku angkat. Aku angkat dekat Sony Centre, The Curve. Harga RM159. Sebenarnya bukan nak beli sangat pun tapi memandangkan ada promotion for 2nd item just RM99 dan aku memang dah lama nak angkat dan Madam Bee pun nak jugak. Alang-alang tu angkut je la kan.

Ye, aku tau Mp3 je. Ye, aku tau 2gig je. Pada aku yang just nak dengar lagu kadang-kadang dan bukan banyak sangat lagu aku dengar, kira orait la tu. Masa aku beli tu dapat la barang free iaitu CD lagu yang berjudul PA-Hits Unleashed CD 2unit dan cabel organizer. Kalau ambil yang 4gig punya dapat skin gak.

Lari bajet sikit lepas beli benda ni tapi takpe yang tu boleh postponed. Dapat yang ni pun dah buat aku tersenyum. :)

Benda ni ada FM dan voice recoder gak. Kiranya kalau tiba-tiba aku jadi wartawan tak bertauliah terjumpa mana-mana public figure ke atau tiba-tiba datang idea untuk apa-apa boleh la aku rekod. Kihkihkih. Macam sial kan aku gelak? Sukati aku la, aku tulis nak gelak camne pun kan.

NotaKaki : Penat jugak jalan kaki dari rumah ke pusat komersial ek?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...