Thursday, October 11, 2012

138. Cadangan - Iklan

Diambil daripada SePena Raya

Kami daripada SePena Raya masih mentah dalam bidang ini. Kami mengharapkan dapat memberi yang terbaik kepada anda semua dan dalam masa yang sama dapat memberi sebarang cadangan dan komen bagi tujuan pembaikan.

Tanpa itu semua kami ibarat tin kosong yang tidak diperlukan yang mungkin akan ditong sampahkan atau dipandang enteng oleh sesetengah pihak. Kami berharap dapat berada dalam bidang ini sampai bila-bila. Insyallah.

Sesiapa yang berminat dalam penulisan CERPEN, CERITA BERSIRI, SAJAK, PUISI, PANTUN atau apa sahaja bentuk penulisan dan berminat untuk diletakkan di dalam blog SePena Raya, hubungi sahaja kami di Facebook page kami atau di blog ini sahaja.

Terima Kasih.

Jangan lupa singgah la ke sana ye. 

NotaKaki : Cara promosi paling power apa ek?

4 comments:

  1. menarik cadangan ni
    aku pon minat
    cuma aku tak cukup masa
    blog sendiri pon tak terjaga haha

    ReplyDelete
  2. slow-slow bro.lama-lama boleh punya.. :)

    ReplyDelete
  3. apa kata buat segmen pasal penulisan cerpen ni..
    tajuk tu terpulang la pada diorang.
    pastu bg hadiah skt2..hehe
    rasanya ramai org masuk kot.

    ReplyDelete
  4. boleh dipertimbangkan tu. akan diusulkan. tq bro.

    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...