Thursday, October 4, 2012

135. Kenapa music itu penting dalam filem?


Aku kadang-kadang sangat kecewa dengan muzik dalam filem kat Malaysia. Filem dah best tapi yang tak best, muzik tak masuk langsung. Bukanlah takde filem yang muzik best tapi kebanyakkannya tak bestla.

Korang try layan trailer bawah ni.


Amacam? Teruja tak nak tengok? Dorang just tukar muzik je dah nampak gempak walaupun untuk trailer sebuah filem kartun.

Note : Video ini diedit oleh peminat sahaja, filem asal dah lama keluar.

Sumber daripada 9gag

NotaKaki : Kopi jantan ooo kopi jantan.

4 comments:

  1. nak ckp filem mana tu yg muzik x best tu? hihi..

    ReplyDelete
  2. filem yang tak best tu ada r. kang bagitau nanti kena saman. hooho...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...