Sunday, September 30, 2012

133. Deco la pulak!


Selepas 3 tahun bekerja iaitu satu tahun di Kota Damansara dan 2 tahun di Subang Jaya. Ini hasilnya yang datang dari titik peluh aku selama ini.






Kenapa like shit bilik ini? Secara rasminya bilik ini sedang dibedah dan akan diplastikkan selepas ini.  Hehe.

Takdelah, selama ni aku kongsi dengan kawan aku tapi dia pindah bilik sebelah. So, buat masa sekarang aku duduk sorang-sorang jela. Bayar untuk bilik ni pun makin mahal la. Kalau tak larat nak bayar, aku carilah orang kongsi balik. Haha.

Ni tengah nak kemas la ni tapi rupanya selama ni barang like hell. Kesian kat kawan aku tu. Dia yang banyak kemas bilik ni selama ni. Tq bro untuk selama ni.

Start from now, aku akan cuba jaga pulak bilik ni. Sekarang ni nak start dari mana ek? Pening aku. Mama, tolong boleh? Hehe.

NotaKaki : Mana nak cari Eric Leong ek?

9 comments:

  1. ni kalau main nyorok2 memang tak jumpalah senang cakap..hahaha

    ReplyDelete
  2. kita tunggu dan lihat bilik yang dikemas nanti

    ReplyDelete
  3. Su. teruk sangat ke?haha

    info. segan pulak nak tunjuk.hehe

    ReplyDelete
  4. makaihhhh bilik!!!! macam mne nak tidu keadaan tempat macm ni.. huhuhu.. kemas2 jgn tak kemas... sy yg tengok, sy lak rasa serabut.. XD

    ReplyDelete
  5. cik lady aina. ini adalah bilik yang sedang dikemas.harap maklum. hehe.. :)

    ReplyDelete

  6. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

  7. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...