Wednesday, September 26, 2012

129. Ok tak kalau buat collection ni?


Hari sabtu hari itu aku pergi tengok wayang cerita Resident Evil sorang-sorang. Sedih tak? Hehe. Masa tu dorang tayang pulang trailer cerita James Bond yang baru ni dan secara tiba-tiba aku terasa yang James Bond terlalu cool orangnya.

So, ok tak kalau aku cari cd ke dvd ke bluray ke dari first movie James Bond ek? Haha. Otak gila aku tiba-tiba aktif.

NotaKaki : Aku rasa boleh jadi ni. Semangat sikit.

5 comments:

  1. up 2 you

    kalau tuh dh jd feveret

    aku kureng sikit, tp aku suka skill perang bond tuh

    ReplyDelete
  2. aku nak cr balik citer the lord of the ring la. tolong aku.haha

    ReplyDelete
  3. member aku ckp resident evil tu tak best. betui ke?

    ReplyDelete
  4. kat kedai video banyak.hehe

    resident evil tu kalau tak layan dari satu sampai sekarang takpayahla layan..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...