Wednesday, September 26, 2012

128. Video style malam ini.


Sesiapa tak tahu pasal fenomena gangnam style tu maksudnya dia tak tengok tv, tak dengar radio, takde internet, tak baca surat khabar or apa lagi ek? Entahlah. Hehe.

Aku pun dah menyampah sebenarnya dengan gangnam style tu tetapi memandangkan housemate aku ada mentagkan satu video kat timeline aku dan ianya sangat menarik. Aku share r kat korang.

Layankan. Zass

spekiebesaq. Mak kau kan sporting. Apa lagi, start practice sekarang r. Hehe. Gurau bro.

NotaKaki : Takde sape-sape minat nak tulis buku ke? Kalau ada, roger2 la aku ye. hehe

2 comments:

  1. masa kenduri apis aritu mak aku dah buat dah. malu aku sekejap.huh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...