Sunday, September 23, 2012

124. West Port, Port Klang


Biasa bangun pagi kena pergi Subang Jaya tapi esok kena pergi Port Klang. Malas betul aku. Sepatutnya aku tak payah pergi site tapi kalau dalam keadaan terpaksa macam surveyour lain takde dan anak bos pun entah hilang ke mana. Aku la yang kena pergi nampak gayanya.

Seluar kerja site ada, kasut site ready, baju ada. Yang tak best pergi naik motor je. Huhu.

Harap-harap orang kat situ buat kerja nanti cepat. Kalau cuaca ok, air laut pun ok, cepatlah kerja tu siap. Takdelah aku melanguk je tengok orang buat kerja.

West Port ooo West Port.

NotaKaki : Camna nak jadi peramah?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...