Friday, August 17, 2012

95. Robin Van Persie Masuk Man Utd


Sebagai peminat yang suam-suam kuku kepada Syaiton Merah, Manchester United. Haruslah berita ini disampaikan kepada anda semua.



Ya, Van Persie akhirnya dah confirm deal dengan Man Utd dan akan bermain untuk Man Utd untuk next season. Aku tak sure tindakan ini bagus atau tak, cuma berharap yang Van Persie takkan flop season ni.

Aku ambil dari ayat seseorang, Alex ferguson tak dapat menang liga season lepas sebab perbezaan gol terus dapatkan penjaring terbanyak dalam liga. Hehe.


Siap dah training dengan rakan pasukan baru. Bagus sungguh kau ni Van Persie.

NotaKaki : Kenapa Liga Malaysia lambat nak keluar dari takuk lama?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...