Monday, August 27, 2012

100. Raya tahun ini.


Akhirnya tahun ini pakai baju melayu baru lepas dekat 5 tahun berturut-turut pakai baju yang sama. Daripada badan kurus sikit kepada gemok banyak. Nasib baik muat. Haha. Mula-mula ingat baju tu tak cantik, sebab hantar kat kedai yang murah sikit banding kedai-kedai lain. Masa try tengok macam murahan je jahitan dia. Haha.

"Saya sebagai penyimpan mohor-mohor diraja ingin mengumumkan esok masih raya. Sila sambut lagi."
Terasa hensem gila aku tahun ni. Ok, ayat gampang tapi peduli apa, nak habaq aku terasa hensem gila tahun ni. Korang tak caya ke?

"Mana dia ni?"
Ok, aku jauh dah mengarut ni. Hehe, tahun ni raya seperti-seperti tahun sudah, sama je tak pernah berubah. Bangun pagi terus mandi, pi sembahyang raya, salam-salam minta maaf, pi rumah nenek dan tok ayah, balik, tidur.

Itu jela cerita raya aku tahun ni.

NotaKaki : Kena kurang sikit ni.

4 comments:

  1. balik keje terus update ke bang?

    ReplyDelete
  2. tu jela masa kita ada, nak update time kerja takut tak berkat gaji.. cewahh..

    ReplyDelete
  3. der,, penyimpan mohor besar baca pengumuman tak bersandar kekenyangan macam gitu..bwahahaha

    ReplyDelete
  4. der, itu version orthodoks ni versi moden.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...