Sunday, July 22, 2012

83. Fuhh, masak lauk sendiri

Baru second day dah tunjuk power masak lauk untuk budak rumah berbuka sama-sama. Hehe. Kongsi tiga orang je, yang lain tak tau apa cerita. Senyap je.

Aku masak pekedil sambal daging dan ayam masak merah. Pergh, mantap der. Teringat pulak dengan ayam berempah sepesel wank tahun lepas. Weh, bagi r aku resipi rahsia tu. Kalau ada rezeki, boleh p juai. Haha.

p/s : berbuka dengan cara berjemaah lebih afdal.

5 comments:

  1. perghh
    baguss
    masak sendri
    jimat dan berkualiti masakan tu
    :)

    ReplyDelete
  2. jimat tu betul dh rasanye. tapi tang kualiti tu no komen r.haha

    ReplyDelete
  3. lepas makan tersandaq ke tak ni? hehe

    ReplyDelete
  4. ikhwan. boleh thn lg kali ni.haha

    mak dara. msk main baling mmg teror.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...