Sunday, July 22, 2012

82. Risau pulak nak laju-laju


Biasanya kalau kat simpang empat yang ada traffic light, bila time aku jena merah, aku akan tunggu hijau barulah aku jalan. Haha, orang lain pun gitu gak sebenarnya. Kalau aku, hijau je, pap terus pusing trotel skuter tu, terus jalan. Kalau naik keta, tekan pedal minyak terus jalan. Tapi semenjak dua menjak ni. Aku jadi takut. Sebab apa?

1st video kat singapore
2nd video kat singapore n simpang yang sama
Yang ni kat Cyberjaya
Aku makin takut bila lalu kat simpang. Lagi-lagi kalau korang tau simpang dari federal highway nak ke UiTM pintu Seksyen 7, Shah alam. Situ memang orang suka sangat bawak laju-laju.

p/s : Kalau tak libatkan orang lain takpe la jugak.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...