Monday, July 2, 2012

60. Cuba lagi Italia

Mario Balotelli
Siapa kata dia jahat?Dia baik tau. Rilek la, kau ada banyak lagi tahun. Nanti kau main kat Manchester City tu time lawan Man Utd rilek-rilek je. Jangan skor tau. Kang ada Italy main balik, aku sokong la kau balik. Haha.
Abang Long Pirlo

Abang Ngah Rossi

Tak menjadi pulak kau orang malam tadi. Mungkin orang bergantung sangat kot.

Cuba lagi Italia, aku dah start nampak beberapa player yang boleh jadi generasi emas Italy yang baru ganti yang lama. Hehe.

p/s : Bila Malaysia nak menang Piala Asia?

2 comments:

  1. haha next event bro..world cup lagi 2 tahun.. hope2 Jerman plak pegang pasni..hahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...