Sunday, June 3, 2012

27. Aku Baru Tahu. Slowpoke


Minggu depan Euro 2012 dah nak start tapi aku baru layan video kat youtube tentang World Cup 2010. Haha. Macam-macam gak yang jadi masa tu.


Ada 50 video kesemuanya. Sila lah layan kalau tak tengok lagi. Kesian pulak kat England.hahaha

Tapi kalau macam la baru best. Macam presiden FIFA pernah bagitahu, kalau guna teknologi, orang takkan bercakap tentang match tersebut selepas itu. Cuba bayangkan masa zaman Maradona buat God of Hand, kalau ada teknologi digunakan masa tu, sure gol tu dibatalkan. Tetapi korang tengok, sampai sekarang kita cakap pasal gol tu. Kan?

Aku memang berharap teknologi takkan digunakan sangat dalam bola sepak. Kalau boleh seminimum yang mungkin.hehe

p/s: Manusia bukan sempurna

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...