Sunday, May 27, 2012

21.Drag Racing kat Himpunan Belia


Ramai yang salahkan pihak penganjur kerana tak sediakan sistem keselamatan yang bagus. Ada beberapa blog mengatakan ianya seperti mentaliti Third World Country. Aku taknak ulas pasal mende tu.

Tapi satu je, memang sukan bermotor ini bahaya. Semua yang masuk patutnya sedar benda-benda ini. Kalau korang taknak terlibat dalam accident, jangan tengok, jangan terlibat. kalau tak suka? Dari awal-awal lagi masa zaman sebelum sukan bermotor popular kat Malaysia. korang halang. Tak lahir lagi? Halang sekarang la.

Masing-masing tunjuk bagus lepas benda dah jadi. Baik sana, baik sini, baik situ. Semua sama.


Seriau aku tengok video kereta tu langgar. Aku harap yang terbaik untuk para mangsa.

p/s : Jangan meyalak lepas benda dah jadi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...